A te értékelésed: 5.0
Értékelés: 4.7 - 6 szavazat

IHG kedvezménykód és kuponok

Az alábbiakban 8 érvényes kuponkódot és promóciót találhat, amelyek működni fognak az IHG számára 2024 júniusában

Az IHG a világ vezető szállodavállalatai közé tartozik, és csaknem 100 országban van jelen. Az IHG a szállodai cikkek széles választékát kínálja elfogadható áron. Az IHG-t fogyasztók milliói szeretik szerte a világon, mivel fő célunk az ügyfelek elégedettsége. Az IHG kuponkódok alább találhatók, és nagyon népszerűek.

Ha utazási ajánlatokra vágyik, akár 20% -ot is megtakaríthat, ha idő előtt lefoglalja tartózkodását. Másképp fogalmazva, az IHG szinte minden elérhető ajánlatát pontosan ugyanabban a megállóban fogja látni. Az egész világon található IHG szállodákkal foglalhat szállást a világ néhány legnagyobb üzleti és kulturális központjában, és különféle árfekvésű márkák széles választékával nem kell feltörnie a bankot, hogy bent maradjon. Minden szálloda különféle beváltási szinteket biztosít, hogy valóban optimalizálhassa jutalmait. Választhat állatbarát szállodákat is. Az IHG vállalatcsoport célja mindig is az volt, hogy tiszta luxust és igazi vendéglátást biztosítson ügyfeleinek. Egyszerűen, megbízható nevek tömegei közül lehet választani, és még számos kevésbé ismert márkát sem említettünk, de a tökéletes IHG márka kiválasztása az első lépés a tökéletes tartózkodás megtalálásához, de ne csak tartsa be a neveket tudod.

Az IHG szállodai kuponokkal egy fantasztikus nyaralási csomagot zárhat le, és ha korán foglal, többet spórolhat. Általában a pénztár oldalon van egy kis doboz, amely emlékezteti, hogy lépjen be a promóciós kódba. Az elemnek sértetlennek kell lennie. Az IHG promóciós kód kifejezetten azokhoz a termékekhez van kódolva, amelyek promócióban vannak. Mivel alkalmazhatja az IHG promóciós kódot, és megkaphatja az automatikusan alkalmazott kedvezményt a legelső utazása alkalmával az Egyesült Államokban, az IHG Rewards Club pontjait egy utalvány segítségével kell megszerezni, amelyet az IHG webhelyén keresztül kell érvényesíteni fiókjában.

...Olvass tovább