A te értékelésed: 4.8
Értékelés: 4.8 - 6 szavazat

porzellantreff.de Kedvezménykódok és kuponok

Az alábbiakban 8 érvényes kuponkódot és promóciót talál, amelyek működni fognak a porzellantreff.de számára 2024 júniusában

A Porzellantreff.de németországi porcelán, üveg, kerámia étkészletek és evőeszközök online boltja olyan vezető európai márkákkal, mint a Villeroy & Boch, a Rosenthal, a Rosenthal Versace, a Wedgwood és a Le Creuset. Minden porcelánmárkához felhasználhatja az alábbi listán szereplő Porzellantreff kuponunkat.

A bolt tapasztalata több mint 15 év, ami azt jelenti, hogy több mint félmillió vevőnek értékesített kerámia tárgyakat Németországban és a világ minden tájáról. Mivel ők az egyik legnagyobb kerámiaüzlet, átlagosan 20% -kal alacsonyabbak az árak, ha a porzellantreff.de kedvezményes kupont használják.

A kerámia, porcelán, üveg, kerámia edényeket és evőeszközöket futárral szállítja világszerte közvetlenül Németországból. Az ügyfelekkel való jobb kommunikáció érdekében az online áruház és az online támogatás angol, német és orosz nyelven is elérhető.

A porzellantreff.de kupon felhasználható a tartósan raktáron lévő 125,000 XNUMX termék bármelyikére. Az online vásárlás hitel- vagy bankkártyával, VISA-val, Mastercard-mal, Maestro-val vagy JCB-vel fizethető banki átutalással vagy PayPal-lal.

...Olvass tovább