A te értékelésed: 4.8
Értékelés: 4.3 - 18 szavazat

WALMART Kedvezménykód és kuponok

Az alábbiakban 13 érvényes kuponkódot és promóciót talál, amelyek működni fognak a WALMART számára 2024 júniusában

A Walmart a világ egyik legnagyobb online bevásárlóközpontja, amely alacsony áron sikeresen tudja használni ezeket a kedvezményes kódokat. A Walmart egy nagyszerű online bevásárlóközpont, ahol a termékeket kategóriákba sorolják: Elektronika és irodai filmek, Zene és könyvek, Otthon, Bútorok, Készülékek, Lakásfelújítás és terasz, Ruházat, Cipők és ékszerek, Babák és kisgyermekek, Játékok és videojátékok, Élelmiszer, Háztartás és házi kedvencek, Gyógyszertár, Egészség és szépség, Sport, Fitness és szabadtéri, Autók és gumiabroncsok, Fényképek, Ajándékok, Személyre szabott üzlet, Varró, kézműves és partikellékek. Ezek azok a fő kategóriák, ahol a Walmart kuponok sikeresen működnek a kedvezmény megszerzése érdekében.

Az ebben az üzletben értékesített termékeket elsősorban az Egyesült Államokban szállítják (vannak fizikai Walmart kiskereskedelmi üzletek is), de az online vásárlók élvezhetik a nemzetközi szállítás előnyeit, kivéve, ha a Walmart Global Websites használja. A következő országoknak és régióknak ajánlott: Argentína, Brazília, Kanada, Közép-Amerika, Chile, Kína, Japán, Mexikó, Puerto Rico és az Egyesült Királyság. A Walmart kuponkód minden üzlethez külön használható fel.

A termék visszaküldési politikája az online vásárlás napjától számított 90 napig érvényes, és ez nem befolyásolja, hogy használt-e vagy sem a Walmart kedvezménykódot. Ezen kívül egy Walmart kupon is felhasználható ehhez az üzlethez és azokhoz a termékekhez, amelyek más Walmart ajánlatokban már alacsonyak.

...Olvass tovább