Felhasználói megállapodás

A COUPONS-PROMO-CODE.COM jutalékalapú affiliate marketing-et alkalmaz kereskedelmi partnereitől („Affiliate Merchants”). Annak biztosítása érdekében, hogy Ön, mint COUPONS-PROMO-CODE.COM regisztrált felhasználó vagy vendég látogató („Felhasználó”), teljes mértékben megértse, mi a Felhasználó jogaid, és mi a mi felelősségünk Önnel szemben, létrehoztuk ezt a Felhasználói megállapodást ( "Megegyezés"). A COUPONS-PROMO-CODE.COM webhely (a továbbiakban „COUPONS-PROMO-CODE.COM” vagy „webhely”) felhasználóiként Ön elfogadja, hogy elolvasta, megértette és elfogadta a következő „Feltételeket és Feltételek ”, és hozzájárul ahhoz, hogy az összes„ Általános Szerződési Feltételt ”kötelezővé tegye, beleértve a jövőbeni módosításokat vagy frissítéseket.
Általános szerződési feltételek
KÖZÖSSÉGI

A kuponok megosztásához a közösségünkön egyedi felhasználónevet kell választania. Másolatú felhasználónevek nem engedélyezettek, tehát ha a beírt név már használatban van, akkor a rendszer kéri, hogy válasszon másik nevet. A COUPONS-PROMO-CODE.COM, saját belátása szerint, blokkolhatja a regisztrációt bármely meghatározott e-mail szolgáltatás vagy internetszolgáltató számára. Bármely, a közösségünkben elhelyezett kupon, ideértve a benyújtáshoz csatolt információkat is, csak a kupon szerzőjének véleményét fejezi ki, és nem feltétlenül tükrözi a COUPONS-PROMO-CODE.COM vagy a hozzá kapcsolódó személy vagy szervezet véleményét. Noha a COUPONS-PROMO-CODE.COM moderátorokat és adminisztrátorokat használhat a szelvény benyújtásának és a közösségünkben közzétett egyéb információk tartalmának és megjelenésének figyelemmel kísérésére, Ön elismeri, hogy a COUPONS-PROMO-CODE.COM nem köteles erre. Figyelembe véve a közösség valós idejű természetét, lehetetlen, hogy figyelemmel kísérjük vagy áttekintsük minden kupon beküldését és tartalmát. Ön beleegyezik abba, hogy sem a COUPONS-PROMO-CODE.COM, sem a vele társult személy vagy szervezet nem vállal felelősséget a közösségünkön közzétett információk tartalmáért, pontosságáért, teljességéért vagy érvényességéért. Ön beleegyezik abba, hogy nem használja a közösségünket semmilyen anyag elhelyezésére, semmilyen anyagra mutató linkek létrehozására, vagy fájlok csatolására, amelyek tudatosan hamis és / vagy rágalmazó, pontatlan, sértő, vulgáris, gyűlöletbeli, zaklató, obszcén, profán, szexuálisan orientált, fenyegetõ, személyi magánszemélyeket sértõ vagy bármely törvényt egyéb módon sértõ. Ön beleegyezik abba, hogy nem tesz közzé promóciós információkat egy olyan webhely vagy szervezet számára, amelynél Ön tagvállalata, alkalmazottja, tulajdonosa, vagy amelyből egyéb módon részesül. Azok a felhasználók, akik megsértik ezt a rendelkezést, felhatalmazzák a COUPONS-PROMO-CODE.COM közösséget arra, hogy 2000.00 XNUMX dollár összeget számoljon fel hirdetési díjakkal egy erőszakos beadványonként, valamint az adósság behajtásával járó bármely beszedési és jogi díjat. Ön beleegyezik, hogy semmilyen szerzői joggal védett anyagot a szerzői jog tulajdonosának kifejezett engedélye nélkül nem tesz közzé, kivéve, ha az ilyen szerzői jog Ön vagy a COUPONS-PROMO-CODE.COM tulajdonosa.

Ezúton megadja a COUPONS-PROMO-CODE.COM számára egy állandó, világméretű, jogdíjmentes licencet a közösségünkben közzétett tartalom és információk terjesztésére, másolására, adaptálására, reprodukálására, továbbítására és más módon történő felhasználására bármilyen célra és bármilyen médiában. ismert vagy később kifejlesztett. Nyilvánvalóan Ön beleegyezik abba, hogy bármilyen ötletet, koncepciót, know-how-t vagy technikát bármilyen célra felhasználhatunk, amely bármilyen célt szolgál, beleértve, de nem kizárólagosan, a termékek fejlesztését, gyártását és forgalmazását. és az ilyen információkat felhasználó szolgáltatások.

A COUPONS-PROMO-CODE.COM közösségben szintén nem megfelelőek a reklámok, az áttételi programok, a láncok, a piramisok, az online szerencsejáték-helyekre mutató linkek és a linkek. Bármely Felhasználót, aki úgy véli, hogy a közzétett kupon kifogásolható, arra kérjük, hogy azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bármelyik kupon melletti „Probléma bejelentése” linkre kattint. Az ilyen értesítés kézhezvételekor ésszerű erőfeszítéseket teszünk az ésszerű idõn belül szükségesnek ítélt intézkedések meghozatala érdekében. Mivel ez egy kézi folyamat, azt tanácsoljuk, hogy egyes kuponokat nem lehet azonnal eltávolítani vagy szerkeszteni. A COUPONS-PROMO-CODE.COM fenntartja a jogot, hogy bármilyen okból, bármilyen okból, saját belátása szerint törölje a kuponokat. Ön beleegyezik abba, hogy kizárólag Ön felelős a kuponok tartalmáért, és hogy kártérítést és ártalmatlanságot fog viselni a COUPONS-PROMO-CODE.COM, valamint azok ügynökei és alkalmazottai számára a kupon megjelenésén és / vagy továbbításán alapuló követelésekkel kapcsolatban benyújtása (s).
ROBOTS

Ez az oldal robot kizárási fejléceket tartalmaz. A COUPONS-PROMO-CODE.COM weboldalon található információk nagy részét valós időben frissítik, és tulajdonosi jogok vannak, vagy a felhasználók, az affiliate kereskedők vagy harmadik felek licencét a COUPONS-PROMO-CODE.COM-ra engedték. Ön beleegyezik abba, hogy nem haladja meg az Ön számára a webhelyhez való korlátozott hozzáférést, vagy bármilyen robot, pók, lehúzó vagy más automata eszköz segítségével bármilyen célból hozzáférhet a COUPONS-PROMO-CODE.COM-hoz, kifejezett írásbeli engedélyünk nélkül. Ezenkívül beleegyezik abba, hogy nem:

tegyen meg minden olyan intézkedést, amely indokolatlanul vagy aránytalanul nagy terhet ró az infrastruktúránkra, vagy - saját belátásunk szerint - ráterhelhet;
a weboldal bármely tartalmát másolja, lemásolja, módosítsa, származékos munkákat hozzon létre, terjesszen vagy nyilvánosan jelenítsen meg a COUPONS-PROMO-CODE.COM és a megfelelő harmadik fél előzetes, kifejezett írásbeli engedélye nélkül;
beavatkozni vagy megkísérelni megzavarni a webhely megfelelő működését vagy a webhelyen végzett tevékenységeket; vagy
megkerüljük a robot kizárási fejléceinket vagy más intézkedéseket, amelyeket felhasználhatunk a webhelyhez való hozzáférés megakadályozására vagy korlátozására.

ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK
Online kuponok használata

A COUPONS-PROMO-CODE.COM ingyenes kuponokat kínál ingyenes szolgáltatásként a felhasználók számára. A COUPONS-PROMO-CODE.COM nem felelős az online kuponok visszaváltásáért, hibákért / mulasztásáért vagy lejártáért, és a te felelőssége, hogy ellenőrizze, hogy kedvezmény, speciális árképzés vagy ingyenes ajánlat szerepel-e egy affiliate kereskedő pénztárnál. . A webhelyen található összes ajánlat és promóció előzetes értesítés nélkül megváltozhat. A COUPONS-PROMO-CODE.COM nem gyakorol ellenőrzést az Affiliate Merchants által tett kuponok vagy egyéb ajánlatok jogszerűsége felett, sem a Leányvállalati kereskedők azon képességén, hogy az ajánlatoknak megfelelően teljesítsék az értékesítést, vagy az általuk kínált áruk minőségén. az affiliate kereskedők. A COUPONS-PROMO-CODE.COM nem tudja ellenőrizni, hogy az Affiliate Merchants tiszteletben tartja-e a COUPONS-PROMO-CODE.COM oldalon szereplő ajánlatokat, és nem garantálja a weboldalon szereplő információk pontosságát vagy teljességét. Abban az esetben, ha bármilyen módon vitája merülne fel kapcsolt kereskedővel a COUPONS-PROMO-CODE.COM weboldallal vagy a weboldalon található információk felhasználásával kapcsolatban, vállalja, hogy lemond és felmenti a COUPONS-PROMO-CODE.COM webhelyet bármelyikétől és a vita kapcsán minden ismert és ismeretlen, ismeretlen, ismeretlen, mindenfajta és természetű igényt, követelést, keresetet, kártérítést (tényleges és következményes), veszteséget, költséget vagy kiadást.
FELELŐSSÉGEK NYILATKOZATA ÉS KORLÁTOZÁSOK

A COUPONS-PROMO-CODE.COM-ot a „Milyen létező” és „MEGJELENÍTHETŐ” COUPONS-PROMO-CODE.COM biztosítja. A törvény által megengedett maximális mértékig a COUPONS-PROMO-CODE.COM FELELŐSSÉGEKKEL KAPCSOLATOS KÉPVISELETEKET ÉS KOCKÁZATTAL KOCKÁZATT, ÉLETTEL KERÜLETT, ÉLETTEL KERÜLETT, ÉLETTELEN, ÉLETTELEN, ÉLETTELEN. MINDEN KÜLÖNLEGES CÉL ÉS VÉGZETT GARANCIA, A KÉSZÜLÉK VAGY A TELJESÍTMÉNY TÖRTÉNETÉBŐL ELFOGADJA, HOGY A COUPONS-PROMO-CODE.COM NEM FELELŐS FELELŐS A KÖVETKEZÉS ÉS Bármelyik KERESKEDELMI KERESKEDŐ KÖZÖTT VÁROSOKBÓL SZÁRMAZÓ KÖLTSÉGEKért, KÁROKért, KÖVETELMÉNYEK KÖVETELMÉNT ÉS KÖVETKEZŐKÉNT KÖVETŐEN KÖVETKEZŐKÉNT KÖVETŐEN , TISZTVISELŐK, IRÁNYELVEK, MUNKAVÁLLALÓK, SZÜLETEK, TÁRSADALOMOK, ÜGYNÖKSÉGEK ÉS KÉPVISELŐK. A COUPONS-PROMO-CODE.COM NEM VÉGZIK KÉPVISELETET VAGY GARÁZATOT, KÉPESSÉGEK SZERINT KAPCSOLATOS VÁLLALKOZÓK VAGY SZÁLLÍTÓK ÁLTAL JAVASOLT VAGY SZOLGÁLTATÁSOKRA. A COUPONS-PROMO-CODE.COM NEM TETT KÉPVISELETEKET, AMELYEKHEZ A HELYHEZ HOZZÁFÉRHATÓ MŰKÖDTETTEN VAGY HIBAELHÁRÍTVA, A COUPONS-PROMO-CODE.COM KÖVETELMÉNYEKEN NEM FELELŐSSÉGET MÓDOSÍTOTT SÉRTELMEN, KÉPESSÉGESSÉGÉRT, MÉG KÉPESSÉGE, FELHASZNÁLÓ, BELEÉRTVE, De NEM KORLÁTOZOTT, HATÁLYON KERÜLNI A KEDVEZMÉNYET, HOGY A RÉSZVÉTELT TÉTELEKET RÉSZVÉTELES RÉSZVÉTELEKKEL VONATKOZIK.

ELFOGADJA A KUPONS-PROMO-CODE.COM, A SZÜLETEI, TÁRSADALOMOK, TÁRSADALOMOK, TISZTVISELŐK, IRÁNYELTEK ÉS MUNKAVÉGZŐK KERÜLDÉSÉT ÉS HOLD SZERETETT MÉRET, HOGY A SZERZŐDÉS SZÜKSÉGESSÉGÉT TÖRTÉNIK, HOGY SZÜKSÉGESSEN TÖRTÉNIK, HOGY SZÜKSÉGESSEN SZÜKSÉGESSEN SZÜKSÉGESSEN SZÜKSÉGESSEN KÖRNYEZETT, SZÜKSÉGESSÉGET TÖRTÉNIK). A KUPONOK-PROMÓKÓD.COM FELHASZNÁLÁSÁNAK KÖVETKEZÉSÉBEN, EZEN FELTÉTELEK ÉS FELTÉTELEK MEGSÉRTÉSÉT, VAGY AZ ÖN VAGY A SZÁMÁNAK MÁSOK FELHASZNÁLÓJÁNAK SZABÁLYOZÁSA SZEMÉLETÉRT VAGY A SZEMÉLYET, VAGY SZEMÉLYI JOGT, VAGY MEGSÉG FENNTARTHATÓ, LIBELOS, FENNTARTHATÓ, RÉSZESÍTŐ VAGY Sértő ANYAGOK, KÉSZÜLÉKEKET MEGTEKINTETTEN MEGSÉG TAGKÖZLÉSI TUDNIVALÓKBAN VAGYAK.
A megállapodás módosítása

A MEGÁLLAPODÁSBAN HATÁROZOTT „FELTÉTELEK ÉS FELTÉTELEK” Időről időre változhat; A COUPONS-PROMO-CODE.COM MEGVÁLTOZTATNI EZEN AZ OLDALON. ELFOGADJA, HOGY MINDEN SZENNYEZTETT „FELTÉTELEK ÉS FELTÉTELEK” VÉGREHAJTNI, MINT MINDEN ÉS A TERMÉKET MINDEN Frissít. A COUPONS-PROMO-CODE.COM NEM FELELŐS FELELŐS, ha nem tanulja meg a módosítást. A FELELŐSSÉG, hogy ELLENŐRIZNI a COUPONS-PROMO-CODE.COM OLDAL OLDALÁNAK ELLENŐRZÉSE SZABÁLYOZÁSA MEGHATÁROZÁSÁRA, MELEN A MEGÁLLAPODÁS MÓDOSÍTÁSA. HA NEM ELFOGADJA EZT A MEGÁLLAPODÁST MÓDOSÍTÓ MÓDOSÍTÁSÁHOZ, AZONNAL SZERINT FELHASZNÁLNI A FELHASZNÁLÓ NEVE, JELSZÓJÁT ÉS A REGISZTRÁCIÓT.
A törvények és rendeletek betartása

Ön vállalja, hogy betartja az összes alkalmazandó törvényt, rendeletet és rendeletet. A COUPONS-PROMO-CODE.COM-ban akkor vehet részt, ha és amennyire ezt az ilyen törvények, rendeletek és rendeletek megengedik. A COUPONS-PROMO-CODE.COM megtagadhatja felhasználónevének, jelszavának és regisztrációjának regisztrálását, korlátozását, módosítását vagy megszüntetését az Ön vagy bármely harmadik fél felé fennálló felelősségvállalás nélkül, ha Ön bármilyen törvényt, rendeletet vagy rendeletet megsért, vagy ha a részvétele bármilyen törvényt megsérthet , szabály vagy szabályozás.
A tartalomhoz fűződő tulajdonjogok

Ön tudomásul veszi, hogy a COUPONS-PROMO-CODE.COM tartalom, ideértve, de nem korlátozva ezekre: szöveget, hangokat, fényképeket, grafikákat vagy egyéb anyagokat, amelyek a COUPONS-PROMO-CODE.COM kommunikációban, hirdetésekben vagy üzenetekben találhatók, akár a COUPONS-PROMO A -CODE.COM vagy a COUPONS-PROMO-CODE.COM hirdetője vagy kapcsolt kereskedői, a szolgáltatást és a szoftvert szerzői jogok, védjegyek, szolgáltatási védjegyek, szabadalmak és / vagy más tulajdonjogok és törvények védik. Csak olyan tartalmat, szolgáltatást vagy szoftvert használhat, amelyet a COUPONS-PROMO-CODE.COM, annak hirdetői és társult kereskedői kifejezetten engedélyeztek. Ön tudomásul veszi, hogy a webhely összes szellemi tulajdonjoga a COUPONS-PROMO-CODE.COM vagy a COUPONS-PROMO-CODE.COM licencelõinek a tulajdonában van. A webhely biztosítása nem ruházza át Önnek vagy harmadik személyeknek az ilyen szellemi tulajdonhoz fűződő jogokkal, tulajdonjogokkal vagy érdekeltségekkel vagy azokkal kapcsolatos jogokat.
A megállapodás megszűnése

A jelen Szerződés Általános Szerződési Feltételeinek bármilyen megsértése indokolja felhasználói név, jelszó és a COUPONS-PROMO-CODE.COM regisztráció megszűnését.
A COUPONS-PROMO-CODE.COM fenntartja a jogot, hogy megszüntesse felhasználónevét, jelszavát és regisztrációját, ha fiókja inaktivitást követő huszonnégy (24) egymást követő hónapban van.
Bármikor megszüntetheti felhasználónevét, jelszavát és regisztrációját, ha e-mailt küld az 24 Hour ügyfélszolgálatunknak.

Közlemény

Az összes COUPONS-PROMO-CODE.COM értesítést e-mailben, postai úton vagy a COUPONS-PROMO-CODE.COM webhelyre küldött általános levélben küldjük el.
Lemondás

A COUPONS-PROMO-CODE.COM a jelen Megállapodás bármely jogának vagy rendelkezésének gyakorlása vagy betartásának elmulasztása nem jelent ilyen jogról vagy rendelkezésről való lemondást.
A rendelkezések szétválaszthatósága

A jelen Megállapodás bármely olyan rendelkezése (vagy annak része), amely érvénytelennek, tiltottnak vagy végrehajthatatlannak bizonyul, csak az ilyen tilalom mértékéig hatástalan és végrehajthatatlan, anélkül hogy érvénytelenítené a rendelkezés fennmaradó részét vagy a fennmaradó rendelkezéseket. Az alkalmazandó törvények által megengedett mértékben, a jelen felek mindkettő lemond minden olyan jogszabályról, amely bármilyen tekintetben tiltja vagy végrehajthatatlanná teszi annak rendelkezéseit.